News Flash:

Conopida la cuptor - Simplu si delicios

15 Februarie 2017
8988 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 ml ulei vegetal
300 gr conopida (desfacuta in buchetele)
2 rosii
70 ml lapte
foarte putin piper macinat
3 oua
70 gr cascaval dat pe razatoare
sare

Mod de preparare:

1. Fierbe mai intai conopida in apa cu putina sare, apoi pune in forme de ceramica mici.
2. Taie rosiile in felii si pune-le peste buchetelele de conopida.
3. Mixeaza ouale cu piper si sare.
4. Toarna ouale peste rosii, apoi presara cascaval.
5. Baga formele de ceramica in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei vegetal conopida piper macinat cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018954 (s)