News Flash:

Conopida la cuptor cu usturoi

25 Februarie 2014
3142 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita piper negru
2 lingurite sare kosher
1 lingurita curry
1 lingura usturoi praf
1 lingura chimion
1 lamaie stoarsa si coaja rasa
2 linguri praf de chilli
400-450g iaurt grecesc
1 conopida intreaga
1 lingura ulei vegetal

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 g Celsius si unghe o foaie de copt cu ulei vegetal. Curata bine conopida, inlatura-i frunzele si tulpina. Intr-un bol de marime medie, combina iaurtul cu zeama de lamaie, coaja rasa, praful de chilli, chimionul, praful de usturoi, praful de curry, sarea si piperul.
Apoi, scalda conopida in bol si unge-o bine cu acest sos. Pune-o la cuptor timp de 30-40 minute, pana prinde o nuanta maronie la exterior.
Las-o 10 minute la racit inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida cuptor conopida usturoi retete conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1051 viz    0 com
3060 viz    0 com
992 viz    0 com
2482 viz    0 com
2345 viz    1 com
1946 viz    0 com
1578 viz    0 com
1562 viz    1 com

Comentarii (2)

CharlesLouff  | #1294
wh0cd584756 furosemide 20 mg tab neurontin
CharlesLouff  | #1489
wh0cd584756 medrol avodart
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014969 (s)