News Flash:

Conopida la cuptor, cu ciuperci

5 Mai 2014
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o conopida mare
1 ceasca de ciuperci proaspete
2 linguri de ulei de masline
1/2 ceasca de apa
1 ceapa
3 felii de branza Havarti

Mod de preparare:

Taie conopida in 4 parti aproximativ egale, dupa ce ai indepartat cotorul si frunzele. Prajeste bucatile de conopida intr-o tigaie in care ai incins o lingura de ulei, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Intr-o alta tigaie, caleste ceapa tocata marunt in uleiul ramas, timp de 2 minute. Adauga ciupercile si soteaza-le 10-15 minute alaturi de ceapa.

Asaza conopida intr-o tava tapetata cu hartie de copt si acoper-o cu sosul de ciuperci si ceapa si cu cele 3 felii de branza. Coace-o in cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 2-3 minute, pana cand se topeste branza.
Conopida rumenita cu ciuperci se serveste calda. Poate fi asociata cu o salata de rucola cu rosii cherry: merg de minune cu branza daneza.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete conopida retete ciuperci conopida ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017321 (s)