News Flash:

Conopida gratinata delicioasa

11 August 2011
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
Conopida gratinata delicioasa
Ingrediente: 2 conopide mari 1/4 ardei rosu 1/4 ardei galben 1 lingura de ulei de masline 2 oua 250 g smantana 100 g cas de vaca proaspat 50 g cascaval sare unt pesmet Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele si se spala bine. Se pune o oala cu apa si putina sare la foc, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga conopida. Se lasa sa fiarba pana intra usor furculita. Se pune intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Ardeiul se taie fasiute si se caleste in uleiul incins pana se inmoaie putin. Se unge un vas de yena cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se asaza conopida, una langa cealalta, in asa fel incat sa nu ramana loc gol. Se pun din loc in loc fasiutele de ardei. Ouale se bat bine, se adauga smantana si casul dat pe razatoarea mare, se sareaza dupa gust si se toarna peste conopida. Deasupra se rade cascaval (razatoarea mica) si se da la cuptor pana se rumeneste frumos, obtinand o conopida gratinata delicioasa. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte bucataria internationala retete vegetariene conopida copane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2787 viz    0 com
1280 viz    0 com
1121 viz    0 com
1162 viz    0 com
2648 viz    0 com
1749 viz    0 com
1084 viz    0 com
1580 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019106 (s)