News Flash:

Conopida cu sunca si cartofi la cuptor

2 Mai 2011
3509 Vizualizari | 0 Comentarii
Conopida cu sunca si cartofi la cuptor
Ingrediente: - 1 conopida - 4-5 cartofi fierti in coaja - 3-4 felii sunca - 2 oua - 200 g smantana - 80 g cascaval - pesmet - sare, piper Mod de preparare: Intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pesmet se pun rondelele de cartofi, sare, apoi conopida fiarta si scursa bine, rupta in buchetele, feliute de sunca. Ouale batute se amesteca cu smantana si se toarna peste conopida. Se rade cascavalul si se pune tava in cuptor 25-30 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida cartofi fierti carnati smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019648 (s)