News Flash:

Conopida cu marar si maioneza

3 Iunie 2014
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

conopida de marime medie
marar
maioneza (dintr-un galbenus)
piper
sare

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare, se scurge si se lasa la racit dupa care se zdrobeste (inainte se preseaza putin pentru a elimina o parte din apa acumulata in timpul fierberii) cu furculita si se amesteca cu maioneza, mararul, sarea si piper dupa gust.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete conopida conopida maioneza retete vegetariene retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021795 (s)