News Flash:

Conopida cu ciuperci si cascaval la cuptor

24 Octombrie 2013
4018 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg conopida
500 g de ciuperci
125 g unt
3 linguri de faina
1 cana de lapte
3 oua
2 rosii
200 g cascaval
sare
piper
chilli
otet
pesmet

Mod de preparare:

Conopida o desfaci in buchetele si o oparesti in apa sarata in care ai adaugat si o lingura de otet. Apoi ungi cu unt in vas termorezistent si il pudrezi cu pesmet, dupa care pui acolo buchetelele de conopida, bineinteles dupa ce le-ai scurs putin. Apoi cureti si speli ciupercile le tai felii sau cum doresti (ideea e sa se simta) si le calesti in unt. Pui laptele intr-o craticioara la foc si adaugi untul, apoi si faina si freci pana se omogenizeaza si rezulta un sos, dupa care iei de pe foc. Dupa ce se raceste cat de cat adaugi ouale batute si 100 g de cascaval. Ciupercile calite se pun peste conopida si se taie si rosiile felii si se pun. Apoi peste toata acestea se toarna sosul care l-am preparat, se condimenteaza si deasupra se mai rad restul de cascaval si cateva bucati de unt. Dai totul la cuptor pentru circa 30 de minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4524 viz    0 com
960 viz    0 com
1704 viz    0 com
1546 viz    0 com
1279 viz    0 com
1536 viz    0 com
1625 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013697 (s)