News Flash:

Conopida cu branza si smantana la cuptor - Gustare numai buna de facut vara

29 Iunie 2018
380 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Cand doresti un meniu gustos, fara carne, incearca aceasta reteta simpla de conopida cu branza la cuptor.
Ingrediente pentru conopida cu branza la cuptor: 1 capatana mare si 1/2 de conopida, 6 linguri de unt, 1/2 cana smantana groasa, 3 catei de usturoi, tocati, 2 cani branza rasa, 1 cana parmezan ras, 1 lingura frunze verzi de cimbru, sare, piper negru macinat.

Cum prepari conopida cu branza la cuptor: Preincalzesti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-o cratita cu apa fierbinte cu sare fierbi conopida circa 8 minute. Scurgi bine. Tapetezi cu unt un vas pentru cuptor. Adaugi jumatate din conopida si torni peste ea jumatate din smantana. Adaugi jumatate din unt, presari jumatate din usturoi, branza, parmezan si cimbru. Repeti cu restul ingredientelor si asezonezi cu sare si piper. Dai la cuptor pana cand branza s-a topit si devine foarte aurie, circa 30 minute. Lasi sa se raceasca 5 minute, apoi servesti.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018529 (s)