News Flash:

Conopida cu branza la cuptor

10 Ianuarie 2012
4471 Vizualizari | 0 Comentarii
Conopida cu branza la cuptor
Ingrediente:

800 g conopida rupta bucatele
80 g branza data prin razatoare
55 g firimituri de paine
25 g unt moale extra
50 g unt
40 g faina
600 ml lapte

Mod de preparare:

Conopida se pune intr-o oala cu apa clocotita si sare, la fiert, pentru 5 minute. In acest timp se unge cu unt un vas termorezistent. Dupa aceea, conopida se scurge si se pune in vasul pregatit, iar untul se topeste intr-o oala. Se adauga faina si se mai amesteca 2 minute. Apoi se ia de pe ofc si se incorporeaza laptele treptat, amestecand constant. Cand a rezultat o compozitie omogena se pune iarasi pe foc si se amesteca timp de 5 minute. Spre final se ia de pe foc, se incorporeaza trei sferturi din cantitatea de branza, se potriveste de sare si se toarna sosul peste conopida. Se presara firimituri de paine deasupra si branza ramasa si untul topit, dupa care se da la cuptor timp de 15 minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida branza unt faina lapte vas termorezistent cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11147 viz    0 com
3548 viz    0 com
1646 viz    0 com
1279 viz    0 com
2388 viz    0 com
1191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014809 (s)