News Flash:

Conopida coapta

3 Iulie 2012
2164 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg conopida
100 g branza data prin razatoare
2 linguri firimituri de paine din faina integrala
40 g unt
125 ml supa de pui

Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la 200 grade, spalam bine si taiem conopida in bucati, apoi o punem intr-un vas yena. Turnam peste ea supa de pui si adaugam jumatate din cantitatea de unt. Dupa ce potrivim de sare acoperim cu folie si dam la cuptor timp de 20 de minute.
Intre timp, topim restul de unt si cu amestecam branza si cu firimiturile de paine. Presaram acest amestec peste conopida si dam iar la cuptor, de data aceasta pentru 5 minute. Se poate servi cu gratar de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida branza unt cuptor amestec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020759 (s)