News Flash:

Conchiglie

28 Iunie 2011
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Conchiglie
Ingrediente: 1 punga de scoici 1 cutie de rosii 1 ceapa 5 catei de usturoi 1 morcov patrunjel verde 1 lingurita de busuioc 1 foaie de dafin 200 g carne tocata 100 ml ulei sare piper 1 lingurita boia de ardei Mod de preparare: Se fierb scoicile in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se calesc impreuna. Se curata morcovul, se da prin razatoare si se adauga peste ceapa si usturoi. Se scurg rosiile si se adauga sucul si carnea tocata. Se pune si foaia de dafin. Se mai lasa 5 minute, dupa care se adauga rosiile tocate si patrunjelul, sare si piper dupa gust, busuiocul, boiaua de ardei si patrunjelul. Se mai lasa 10 minute sa fiarba impreuna. Dupa ce au fiert. scoicile se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece, se adauga si sosul din care se scoate foaia de dafin si se amesteca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paprika paste bruschete carne tocata struguri rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1334 viz    0 com
1067 viz    0 com
5567 viz    0 com
3654 viz    0 com
915 viz    0 com
1211 viz    0 com
973 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013229 (s)