News Flash:

Compot de zarzare

25 Iulie 2011
7445 Vizualizari | 0 Comentarii
Compot de zarzare
Ingrediente: 1 kg zahar 5 litri de apa 5-6 kg zarzare Mod de preparare: Se spala fructele, se pun in borcane si se toarna siropul de zahar caldut sau rece. Se infileteaza bine borcanele si se asaza intr-o cratita cu apa, pe fundul careia s-au pus ziare sau un prosop. Se lasa la foc mic in jur de 20 de minute, din momentul cand incepe sa fiarba. Se stinge focul si se lasa pana a doua zi sau se scot si se pun in paturi pana a doua zi. sursa articol: http://www.retete-sanatoase.ro sursa fotografie: http://kopiaste.org
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rom ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1291 viz    0 com
971 viz    0 com
2118 viz    0 com
1431 viz    0 com
2110 viz    0 com
6349 viz    1 com
949 viz    0 com
4161 viz    1 com
1902 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013691 (s)