News Flash:

Compot de struguri cu ghimbir si cuisoare

8 Octombrie 2012
2676 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

struguri albi
zahar (4 linguri la cate un borcan)
ghimbir curatat
cuisoare
apa

Mod de preparare:

Se spala strugurii, se rup de pe ciorchine, apoi se umplu borcanele cu ei pe jumatate. Se fierbe zaharul cu apa, se pune ghimbirul si cateva cuisoare si se lasa asa la fiert. Cand e gata, se raceste putin, dupa care se toarna in borcane. Se infileteaza capacele si se da compotul la rece. Daca este pus pe iarna, compotul trebuie sterilizat, pentru a nu fermenta. Citeste cum se sterilizeaza borcanele pentru dulceturi.

Reteta Compot de struguri cu ghimbir ne este recomandata de bucatareli.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete compot retete culinare retete muraturi struguri albi zahar apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1891 viz    1 com
2314 viz    0 com
7588 viz    1 com
3325 viz    0 com
3740 viz    0 com
1490 viz    0 com
2466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012432 (s)