News Flash:

Compot de struguri

29 August 2011
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Compot de struguri
Ingrediente: 1 kg boabe de struguri 200 g zahar o lingura zeama de lamaie Mod de preparare: Se spala foarte bine strugurii si se pun in borcane. Intre timp, se dizolva zaharul cu apa calduta, se amesteca cu zeama de lamaie si se toarna peste fructe, suficient cat sa le acopere. Borcanele se acopera cu celofan ud pus in doua si se leaga bine cu sfoara, dupa care se asaza intr-un vas suficient de inalt (infasurate si acoperite cu ziare) si se fierb la bain-marie pana incepe sa clocoteasca. Apoi se reduce focul si se lasa sa fiarba lent, in clocote foarte mici, timp de 30 minute. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2273 viz    0 com
1723 viz    0 com
995 viz    0 com
952 viz    0 com
2430 viz    0 com
2227 viz    0 com
1448 viz    0 com
2359 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020652 (s)