News Flash:

Compot de prune cu anason si miere

26 Septembrie 2012
2845 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 prune fara samburi
250 ml apa
2 stele de anason
100 g miere de albine
2 portocale

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert apa, mierea si anasonul. Dupa ce da in clocot, mai lasam sa fiarba 2 minute, reducem focul la minimi si adaugam prunele.
Lasam sa fiarba timp de 10 minute. Adaugam apoi portocalele si mai lasam sa fiarba la foc mic timp de 3 minute. Se serveste cald cu biscuiti.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete conserve retete compot retete culinare mancare apa portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1412 viz    0 com
2372 viz    0 com
1804 viz    0 com
3673 viz    1 com
2725 viz    0 com
2045 viz    0 com
2782 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020864 (s)