News Flash:

Compot de prune

16 August 2011
999 Vizualizari | 0 Comentarii
Compot de prune
Ingrediente: prune 2 linguri de zahar 2 cuisoare 1 coaja de scortisoara apa Mod de preparare: Intr-un borcan de 0,800 ml se pun prunele, se adauga cuisoarele, scortisoara, zaharul si se completeaza cu apa. Se infileteaza capacul, borcanul se pune la sterilizat in baie de apa si se fierbe 30 de minute din momentul cand da primul clocot. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pere rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2546 viz    0 com
2301 viz    0 com
1525 viz    0 com
2441 viz    0 com
3074 viz    0 com
4284 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019653 (s)