News Flash:

Compot de pere si rubarba cu aroma de scortisoara

29 Februarie 2012
2099 Vizualizari | 0 Comentarii
Compot de pere si rubarba cu aroma de scortisoara
Ingrediente:

1 legatura de rubarba
3 pere decojite taiate felii
1 pastaie de vanilie
60 ml fresh de portocale
2 linguri zahar brun
1 baton de scortisoara

Mod de preparare:


Dupa ce incingem la 180 de grade cuptorul, se pun rubarba taiata si perele intr-un vas de iena. Peste ele se toarna sucul de portocale peste, adaugam scortisoara, vanilia si zaharul. Acoperim vasul cu folie si bagam la cuptor timp de 40 de minute. Se serveste cu budinca de vanilie.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rubarba pere zahar brun scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1865 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037043 (s)