News Flash:

Compot de mere cu scortisoara

12 Septembrie 2013
3842 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8-10 mere
4-5 cani apa
1 cana zahar
1 varf scortisoara
1 varf sare

Mod de preparare:

Se spala, se curata si se taie merele cubulete. Intr-o cratita punem la fiert apa, zaharul, sarea si scortisoara pana da in clocot. Apoi adaugam merele si le lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie. Cu ajutorul unei furculite intoarcem merele pe o parte si pe alta astfel incat sa fie patrunse de aroma peste tot. Luam cratita de pe foc si lasam sa se raceasca. Se  pune  in borcane dupa ce s-a racit si se da la camara.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere zahar scortisoara sare cratita clocot furculite borcane camara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030149 (s)