News Flash:

Compot de gutui cu ghimbir si scortisoara

27 Septembrie 2013
1870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg gutui
1 varf radacina de ghimbir
4 linguri zahar
2-3 batoane scortisoara

Mod de preparare:

Spalam bine gutuile, scoatem cotorul si taiem felii. Completam cu aproximativ 1 l de apa. Adaugam zaharul, batoanele de scortisoara si ghimbirul ras (zaharul se pune dupa gust). Daca vreti mai dulce, atunci puneti mai mult de 4 linguri. Punem la fiert pana ce se inmoaie gutuile, apoi lasam sa se raceasca.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029757 (s)