News Flash:

Compot de gutui

5 Noiembrie 2012
3373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg gutui
1 kg de zahar

Mod de preparare:


Se spala fructele, se curata, apoi se taie cuburi de marime potrivita. Se pun in borcane, se adauga cate 3 linguri de zahar la fiecare, apoi se umplu cu apa calda. Se infileteaza capacele si se sterilizeaza la bain-marie in jur de o jumatate de ora din momentul in care au inceput se fiarba. Borcanele se lasa la racit tot in oala in care au fiert.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gutui zahar borcane bain-marie oala retete compot retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021066 (s)