News Flash:

Compot de gutui

1 Octombrie 2013
2738 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg gutui
1 kg de zahar

Mod de preparare:

Speli fructele si le tai cubulete (sau felii, dupa dorinta). Asezam fructele in borcane. Adaugam cate 3 linguri cu zahar si completam cu apa calduta. Inchidem borcanele si sterilizam la bain-marie 30 minute din momentul in care a inceput sa clocoteasca apa.

Se lasa  borcanele in vasul in care au fiert, pana se raceste apa. Scotem borcanele, etichetam si depozitam la rece, in camara.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1836 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031003 (s)