News Flash:

Compot de curmale cu caise

3 Octombrie 2013
1655 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180 g caise uscate
150 g curmale uscate
80 ml miere
2 lingurite de esenta de trandafiri
55 g fistic
125 ml de apa calda
1 cutie de iaurt grecesc

Mod de preparare:

Pune caisele, curmalele, mierea, esenta de trandafiri si fisticul intr-o cratita medie si lasa-le sa fiarba la foc mare, aproximativ 5 minute, apoi redu focul la mediu, acopera cratita si mai lasa compozitia sa fiarba 7-8 minute, pana cand caisele se inmoaie putin.
Compotul de caise uscate in apa de trandifiri se serveste cald sau rece, cu iaurt grecesc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030218 (s)