News Flash:

Compot de cirese. DOAR 4 ingrediente

24 Iunie 2016
2164 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr cirese
100 gr zahar (sau mai putin, in functie de preferinte)
220 ml apa
2-3 cuisoare

Mod de preparare:

1. Pune apa, zaharul si cuisoarele intr-o oala, la foc potrivit.
2. Pana incepe apa sa fiarba, spala ciresele si scoate-le samburii.
3. Pune ciresele in doua borcane, pe trei sferturi.
4. Toarna apa fiarta peste ele.
5. Infileteaza capacele foarte bine, apoi pune borcanele intr-o oala cu apa. Ai grija ca apa sa le acopere. Lasa sa fiarba cateva minute.
Scoate-le apoi, pune-la la racit cu capacul in jod, dupa care du-le in camara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

compot cirese retete compot sterilizare borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014357 (s)