News Flash:

Compot de capsuni cu ghimbir

19 Iunie 2013
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 l apa
300 gr zahar
1 kg capsuni (dar cred ca merge si mai mult)
1 baton vanilie
1 bucatica ghimbir curatat

Mod de preparare:

Apa se pune intr-o oala pe foc, impreuna cu zaharul si se lasa pana se topeste tot zaharul. In momentul in care se ajunge la punctul de fierbere, se adauga ghimbirul taiat in rondele, pastaia de vanilie taiata pe lung si capsunile spalata se surse de apa. Se mai lasa la fiert inca 10 minute la foc foarte mic (nu trebuie sa apara bulele de aer in compot, altfel se sfarama capsunile). Se stinge focul si se toarna fierbinte in borcane sterilizate in avans. Se inchid ermetic si se pun cateva secunde cu fundul in sus, ca sa se formeze vidul. Apoi se intorc normal si se lasa sa se raceasca incet, in paturi.

Compot de capsuni cu ghimbir recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar capsuni baton vanilie ghimbir curatat borcane sterilizate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025351 (s)