News Flash:

Compot de caise cu iaurt si curmale

21 Ianuarie 2013
1850 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

55 g fistic
180 g caise uscate
80 ml miere de albine
150 g curmale uscate
200 g iaurt
2 lingurite esenta de trandafiri
125 ml apa calda

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert fructele cu miere, esenta, fistic si apa. Dupa de da in clocot, reducem focul la minim, acoperim vasul si mai lasam sa fiarba timp de 10 minute. Punem compotul in castronele si servim cu iaurt natur.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fistic caise uscate curmale uscate iaurt apa calda craticioara clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1979 viz    0 com
1350 viz    0 com
1396 viz    0 com
3118 viz    0 com
2967 viz    0 com
2207 viz    0 com
3102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1941 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035247 (s)