News Flash:

Compot cu zmeura si rubarba

27 Septembrie 2012
1889 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g zmeura
1 lingurita coaja rasa de portocala
200 g zahar
1 pastaie de vanilie
450 g rubarba taiata bucatale de 3 cm

Mod de preparare:


Intr-o craticioara punem la fiert coaja de portocala, zaharul si 400 ml de apa. Dupa ce se dizolva zaharul adaugam rubarba si o lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute. Transferam rubarba intr-un bol. Punem siropul din nou pe foc si mai lasam sa fiarba 5 minute. Adaugam apoi zmeura si amestecam usor. Turnam siropul cu zmeura peste rubarba si lasam sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zmeura portocala zahar rubarba craticioara bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032380 (s)