News Flash:

Compot cu fructe de padure

20 Septembrie 2012
3453 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g fructe de padure (capsuni, zmeura, afine, mure)
150 g sos de merisor
55 g zahar
125 ml apa
scortisoara

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert sosul de merisor, zaharul si apa. Amestecam la foc mic pana cand se dizolva zaharul. Marim apoi intensitatea focului si lasam sa dea in clocot. Reducem din nou focul la mediu si lasam sa fiarba timp de 15 minute. Incorporam fructele si lasam sa fiarba 5 minute. Se serveste cald cu briose si scortisoara presarata pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni zmeura afine mure zahar apa scortisoara craticioara briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2281 viz    0 com
1392 viz    0 com
1121 viz    0 com
8337 viz    0 com
1139 viz    0 com
2104 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027427 (s)