News Flash:

Compot cu fructe asortate

4 Septembrie 2012
1968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 pere
6 nectarine
0,5 kg prune
6 piersici
1 ciorchina mare de struguri
1 kg zahar



Mod de preparare:

Se spala bine fructele. Nectarinele, piersicile si perele se taie felii, strugurii se desfac de pe ciorchine, iar prunele se pun intregi. Intr-o oala de 10 litri se adauga apa si zaharul si se fierbe. Cand au inceput sa fiarba se adauga fructele care se lasa pana se simt putin moi. Se stinge gazul, iar compotul se pune fierbinte in borcane. Este delicios si are o aroma imbietoare de la diversitatea fructelor.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
1083 viz    0 com
1519 viz    0 com
2281 viz    0 com
1883 viz    0 com
1469 viz    0 com
2533 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1974 (s) | 35 queries | Mysql time :0.026729 (s)