News Flash:

Compot cu fructe asortate

4 Septembrie 2012
2035 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 pere
6 nectarine
0,5 kg prune
6 piersici
1 ciorchina mare de struguri
1 kg zahar



Mod de preparare:

Se spala bine fructele. Nectarinele, piersicile si perele se taie felii, strugurii se desfac de pe ciorchine, iar prunele se pun intregi. Intr-o oala de 10 litri se adauga apa si zaharul si se fierbe. Cand au inceput sa fiarba se adauga fructele care se lasa pana se simt putin moi. Se stinge gazul, iar compotul se pune fierbinte in borcane. Este delicios si are o aroma imbietoare de la diversitatea fructelor.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1219 viz    0 com
1115 viz    0 com
1560 viz    0 com
2336 viz    0 com
1938 viz    0 com
1511 viz    0 com
2581 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033037 (s)