News Flash:

Tort din smantana

11 Aprilie 2011
3552 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort din smantana
Ingrediente: Aluat: 200 g unt sau margarina, 200 g de zahar, 500 g smantana, 300-400 g faina 2 lingurite praf de copt (sau 1 lingurita de bicarbonat de sodiu). Crema: 500 g smântâna, 150 g de zahar, 50 g de mac. Mod de preparare: Frecati untul cu zahar. Adaugati smântâna, amestecati bine. Adaugati apoi faina si praful de copt. Framântati aluatul. Împartiti aluatul în 4-5 parti egale, fiecare parte din aluat se pune într-o forma unsa cu ulei sau unt. Se da la cuptor preîncalzit la 180 de grade timp de 20-25 minute. Pregatim crema. Batem smântâna cu zahar. Adaugam mac, amestecam. Blatul copt îl ungem bine cu crema. Punem urmatorul blat din nou ungem cu crema, s.a.m.d. Se da tortul în frigider 5-6 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana piscot unt branza sarata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5080 viz    0 com
1429 viz    0 com
1550 viz    0 com
1351 viz    0 com
5532 viz    0 com
3390 viz    0 com
1369 viz    0 com
6060 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016309 (s)