News Flash:

Tarta cu cirese

4 Iulie 2012
1426 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

425 g cirese fara samburi
2 linguri faina
2 oua
2 galbenusuri
125 ml smantana
150 g zahar
zahar pudra

Mod de preparare:

Prima data incingem cuptorul la 200 grade, apoi tapetam o forma de tarta cu unt topit. Punem in tava ciresele si presaram o lingura de zahar. Dupa aceea amesteca galbenusurile cu ouale si zaharul ramas cu ajutorul unui mixer electric. Incorporam si smantana si amestecam pana la omogenizare, dupa care punem faina. Compozitia rezultata se pune peste cirese si dam tava la cuptor timp de 20 de minute. Presaram zahar pudra, taiem felii si servim cu lapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua galbenusuri smantana zahar zahar pudra cuptorul tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3505 viz    0 com
2830 viz    0 com
2621 viz    0 com
1643 viz    0 com
1757 viz    0 com
2394 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033854 (s)