News Flash:

Tagliatelle cu pastrama

19 Iulie 2011
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu pastrama
Ingrediente: 250 gr paste cu busuioc 250 gr paste integrale sare 500 gr pastrama de porc 100 ml ulei 3 rosii 3 catei usturoi un ardel rosu sare piper busuioc verde 300 gr branza de burduf Mod de preparare: Pastele se fierb in apa clocotita cu sare si 1 lingura de ulei, sa nu se prinda, se scurg si se clatesc cu apa rece. In restul de ulei incins se prajeste pastrama taiata fasii, pana devine usor crocanta, rosiile, usturoiul, ceapa. Ardeiul se curata, se spala, se taie bucati si se da prin blender cu 2 fire de busuioc. Sucul rezultat se da in clocot scurt impreuna cu sare si piper. Pastele se servesc cu sosul proaspat si cu pastrama crocanta. Deasupra se poate presara branza de burduf. Ca decor se folosetse o frunza de busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste lichior strega ardei rosii bureti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6028 viz    0 com
1388 viz    0 com
1110 viz    0 com
1677 viz    0 com
880 viz    0 com
7550 viz    0 com
2451 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019654 (s)