News Flash:

Supa rapida de rosii

28 August 2012
1616 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g rosii
3 lipii taiate fasii
1 ceapa tocata
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
250 ml supa de legume
sucul de la o limeta

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam fasiile de lipie in tava si le stropim cu putin ulei si sare de mare. Bagam tava la cuptor timp de 15 minute. Incingem ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa cu usturoiul la calit timp de 3 minute. Adaugam restul de ingrediente, iar dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba inca 5 minute. Punem supa in castronel si servim cu lipie coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii lipii ceapa tocata usturoi zdrobiti clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2244 viz    0 com
4036 viz    0 com
1846 viz    0 com
2569 viz    0 com
2296 viz    0 com
7866 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015316 (s)