News Flash:

Supa frantuzeasca de ceapa

22 August 2011
1748 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa frantuzeasca de ceapa
Ingrediente: 500  g ceapa 1 l apa 1 cub Maggi sau Knorr 1 catel de usturoi 3-4 linguri ulei otet sau zeama de lamaie sare piper paine alba, feliata cascaval parmezan vin alb Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie rondele. Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor, pana prinde culoare. Se stinge cu otet sau zeama de lamaie (1-2 lingurite), apa + maggi si se adauga sare si piper. Se lasa sa fiarba domol cca 1 ora. Feliile de paine se pun pe o tava, deasupra se ung cu usturoiul presat si amestecat cu 1 lingura ulei,si se presara cu cascaval.parmezan(fiecare dupa gust)ras. Totul se da la cuptorul bine incins, la maxim, pana ce branza s-a topit si prinde culoare. Cand se serveste, se pune in fiecare farfurie 1-2 felii de paine cu cascaval si cateva linguri de vin alb. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ceapa usturoi cascaval sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1422 viz    0 com
5102 viz    0 com
1245 viz    0 com
2399 viz    0 com
1520 viz    0 com
1793 viz    0 com
1442 viz    0 com
1122 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024341 (s)