News Flash:

Supa de taitei

18 August 2011
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de taitei
Ingrediente: un piept de pui 2 morcovi 1 telina 1 ceapa taitei patrunjel sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert in apa cu sare pieptul de pui si legumele curatate. Dupa ce au fiert, se scot, iar morcovul si telina se taie cubulete mici. Pieptul de pui se poate folosi la altceva. Se pun legumele inapoi in apa care au fiert si se adauga taiteii. Cand taiteii sunt fierti se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai condimenteaza cu sare si piper dupa gust. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan morcovi ceapa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
949 viz    0 com
4066 viz    0 com
986 viz    0 com
1357 viz    0 com
1000 viz    0 com
985 viz    0 com
1522 viz    0 com
1110 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022471 (s)