News Flash:

Supa de taitei

18 August 2011
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de taitei
Ingrediente: un piept de pui 2 morcovi 1 telina 1 ceapa taitei patrunjel sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert in apa cu sare pieptul de pui si legumele curatate. Dupa ce au fiert, se scot, iar morcovul si telina se taie cubulete mici. Pieptul de pui se poate folosi la altceva. Se pun legumele inapoi in apa care au fiert si se adauga taiteii. Cand taiteii sunt fierti se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai condimenteaza cu sare si piper dupa gust. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan morcovi ceapa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
910 viz    0 com
4024 viz    0 com
956 viz    0 com
1321 viz    0 com
977 viz    0 com
963 viz    0 com
1490 viz    0 com
1076 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023159 (s)