News Flash:

Supa de sfecla cu branza tofu

2 Decembrie 2013
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 sfecle rosii
1 ardei galben
100 g mazare
1 l supa de pui
150 g branza tofu
2 cepe verzi
2 catei de usturoi
patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Sfecla se curata de coaja si se rade pe razatoare mare. Se caleste si ea. Se adauga mazarea, supa si se pune la fiert, la foc mic. Branza tofu se taie cubulete si prajeste in putin ulei. Se adauga in supa. Se lasa sa fiarba totul circa 30 de minute. Se presara patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

869 viz    0 com
1191 viz    0 com
2276 viz    0 com
1990 viz    0 com
1755 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020125 (s)