News Flash:

Supa de mazare cu maruntaie de pui

10 Mai 2011
2384 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa de mazare cu maruntaie de pui
Ingrediente: Maruntaiele si partea cu mult os (din spate) de la un pui o legatura de zarzavat (morcovi, patrunjel) o gulie 200 g de mazare 40 g de ulei 40 g de faina o legatura de frunze de patrunjel sare taitei pentru supa Preparare: Carnea spalata, zarzavatul curatat si taiat felii si mazarea se inabusa in ulei, apoi treptat se adauga faina, dupa care se stinge cu 1,5 l de apa. Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se adauga taiteii pentru supa si se lasa in continuare la foc mic. Se serveste cu patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2676 viz    0 com
1315 viz    0 com
2100 viz    0 com
1038 viz    0 com
1256 viz    0 com
3521 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013844 (s)