News Flash:

Supa de ardei umpluti

11 Iulie 2011
1391 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa de ardei umpluti
Ingrediente: 500 g carne tocata amestec vita si porc 75 g orez o ceapa 2 oua piper sare boia de ardei un morcov o radacina patrunjel o radacina mica telina 10 ardei grasi frunze de patrunjel verde 3 sau 4 linguri de ulei o lingura de faina 500 ml suc de rosii Mod de preparare: Se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in patru si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. Intr-un castron se amesteca carnea tocata, ouale, ceapa taiata fin, orezul spalat din mai multe ape, sare, boia si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si se pun in oala alaturi de zarzavat. Este posibil sa mai ramana din compozitie, depinde cat de mari sunt ardeii. Dupa aproximativ o ora, cand au fiert ardeii umpluti, se prepara un sos romanesc (rantas, ca in Ardeal); se incinge uleiul, se adauga faina amestecand continuu pentru a nu se arde, iar cand culoarea este galbui deschis se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei si imediat sucul de rosii. Se da in clocot, apoi se desarta peste supa din oala. Se mai lasa supa la fiert aproximativ 2 sau 3 minute pentru a se fierbe impreuna cu sosul de rosii. Deasupra se pun frunze de patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata delikat ardei gras patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1081 viz    0 com
1058 viz    0 com
1165 viz    0 com
1130 viz    0 com
1725 viz    0 com
1049 viz    0 com
1165 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019253 (s)