News Flash:

Supa cu varza de Bruxelles

12 Iunie 2012
1611 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

150 g de varza de Bruxelles
1 franzela
3 galbenusuri
120 g de faina
120 g de unt
200 ml de lapte
2 cepe mari
300 g de cartofi
sare

Mod de preparare:

Intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, se caleste ceapa taiata felii, apoi se adauga faina. Cand s-a calit si aceasta, se adauga varza, spalata si taiata, impreuna cu cartofii taiati felii. Dupa ce s-au prajit putin, se sting cu apa si se lasa sa fiarba. Se paseaza toata compozitia si se pune din nou cratita pe foc, la fiert.
Galbenusurile se amesteca cu laptele, se bat cu telul si se toarna in oala cu crema de legume. Franzela se taie cubulete. Se pun crutoanele intr-o tava, se stropesc cu putin unt topit si se baga la cuptor, pentru a se rumeni. Crema se serveste cu crutoane si cu restul de unt, taiat bucatele, pe deasupra.

sursa: feminis
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

franzela galbenusuri faina unt lapte cepe cartofi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2395 viz    0 com
1156 viz    0 com
2042 viz    0 com
1966 viz    0 com
1487 viz    0 com
1351 viz    0 com
2915 viz    0 com

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021489 (s)