News Flash:

Supa crema de sfecla rosie

2 Iunie 2011
1827 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de sfecla rosie
Ingrediente: 1 sfecla rosie 1 radacina de telina 1 ceapa 4 linguri ulei 600 ml apa nucsoara sare zeama de lamaie Mod de preparare: Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul, pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rantas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1455 viz    0 com
2677 viz    0 com
3700 viz    0 com
1187 viz    0 com
5090 viz    0 com
3822 viz    0 com
1193 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013963 (s)