News Flash:

Supa-crema de naut cu smantana si crutoane

10 Mai 2012
3958 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de naut cu smantana si crutoane
Ingrediente:

800 g naut din conserva
500 ml supa de pui
30 g unt
2 fire de praz
3 morcovi
1 catel de usturoi
1 cartof taiat cuburi

Mod de preparare:

Intr-o oala topim untul si calim in el vreo 5-6 minute prazul si usturoiul. Apoi punem morcovii si cartofii. Dupa 5 minute adaugam nautul, supa si 500 ml apa rece. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 10 minute. Trecem supa printr-un blender si o punem din nou la incalzit, dupa care o punem in boluri. Se poate servi cu smantana si crutoane.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt praz morcovi usturoi cartof oala supa pr blender boluri smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2130 viz    0 com
2296 viz    0 com
17042 viz    0 com
4068 viz    0 com
1690 viz    0 com
1204 viz    0 com
6742 viz    0 com
1738 viz    1 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033483 (s)