News Flash:

Sunt caldee si miros atat de bine! Daca vreti sa le pregatiti si voi, iata reteta! Ciuperci umplute - Gata in 35 de minute

24 Ianuarie 2017
16521 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g ciuperci
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
branzeturi (50 gr telemea, 50 gr cheddar, 50 gr crema de branza, 50 gr parmezan)
1 ou
sare si piper
boia

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la treapta mare.
Spala ciupercile, scoate-le coditele. Pune la calit 3-4 minute coditele de ciuperci tocate, alaturi de ceapa tocata si usturoiul pisat. Asezoneaza cu sare si piper.
Intre timp, combina branzeturile (in afara de parmezan) cu oul batut.
Umple ciupercile cu coditele calite, pune amestecul de branzeturi deasupra. Presara parmezan din belsug si boia.
Da la cuptor 17-20 de minute.
Poti presara patrunjel tocat sau marar deasupra, daca vrei.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute ciuperci cuptor ciuperci branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015856 (s)