News Flash:

Spanac cu ciocanele de pui si pasta de tomate

17 Septembrie 2013
1504 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg spanac
10 buc. ciocanele de pui
2 cepe
100 g pasta de tomate
sare
piper dupa gust
2 linguri ulei

Mod de preparare:

Ceapa o curatam, o spalam si o calim in uleiul incins. Adaugam ciocanelele de pui, pasta de tomate, sare si piper dupa gust. Spanacul il curatam, il spalam si punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert il adaugam in tigaia cu ceapa si carnea cu putina zeama din aceea in care a fiert. Mai lasam pe foc pana scade, amestecam bine.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1618 viz    0 com
4005 viz    1 com
5321 viz    0 com
1906 viz    0 com
4919 viz    0 com
2545 viz    0 com
3473 viz    1 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013870 (s)