News Flash:

Spaghete cu fasole, anghinare si spanac

3 Octombrie 2011
958 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu fasole anghinare si spanac
Ingrediente: 1 pachet spaghete 200 g fasole fiarta 1 fir de praz 1 catei usturoi 1 ardei gras rosu 2 anghinare 3-4 frunze spanac proaspat 2 linguri pasta de tomate 2 linguri ulei de masline 1 lingurita oregano 1 lingurita zahar Mod de preparare: se fierb paste conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca, se adauga usturoiul si ardeiul rosu si se lasa la calit 2 minute. Apoi se adauga fasolea, spanacul si anghinarele. Dupa un minut se adauga peste amestec si pasta de tomate, zaharul si oregano si putina apa (daca este nevoie). Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc mic timp de 10 minute. Sosul se asezoneaza cu sare si cand este gata se pune peste spaghete. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste retete vegetariene mazare branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1499 viz    0 com
1237 viz    0 com
1978 viz    0 com
1493 viz    0 com
1268 viz    0 com
1368 viz    0 com
2066 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020002 (s)