News Flash:

Sos ragu

17 Mai 2011
1488 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos ragu
Ingrediente: 300 gr carne de vita sau amestec vita-porc 1 ceapa mica 1 morcov 1 coada de telina 1/2 pahar de vin cca 500 gr suc de rosii 300 ml apa Mod de preparare: Se curata ceapa, morcovul si telina, se spala si se toaca foarte marunt. Se pun intr-o cratita la calit, iar cand incep sa se rumeneasca se adauga carnea pe care o lasam putin si o desfacem bine cu lingura de lemn. Cand toata carnea are aceeasi culoare se pune vinul si lasam pana se evapora. Dupa ce vinul s-a evaporat punem sucul de rosii si apa, sare si piper daca dorim. Lasam sa fiarba la foc mic 2-3 ore amestecand din cand in cand. Daca scade prea mult mai punem putina apa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara ceapa fasole telina gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2821 viz    0 com
3016 viz    0 com
1667 viz    0 com
1231 viz    1 com
4451 viz    0 com
1375 viz    0 com
1426 viz    0 com
1247 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014055 (s)