News Flash:

Sos de morcovi cu lipie

26 Iulie 2012
4546 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 morcovi taiati cuburi
2 lingurite sirop de artar
1 lingura ulei de masline
1 lingurita scortisoara
lipie pentru servire

Mod de preparare:

Se spala, se curata si se pun la fiert morcovii. Apoi se scurg de apa, se trec printr-un robot de bucatarie si se amesteca cu sirop de artar, ulei si scortisoara. Rezulta un sos fin si cremos. Se poate servi cu lipie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi scortisoara lipie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3305 viz    0 com
5086 viz    0 com
4125 viz    0 com
3179 viz    0 com
2800 viz    0 com
2293 viz    0 com
4668 viz    0 com
3300 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022888 (s)