News Flash:

Sos de iaurt cu usturoi

7 Ianuarie 2014
2336 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pahar iaurt mic degresat
1 lingurita ulei de masline extravirgin
2-3 catei de usturoi romanesti
1 picatura ulei volatil de busuioc (optional)
1 praf piper alb
1 praf ghimbir deshidratat
sare neiodata, dupa gust
1 lingurita lecitina pudra (pentru legarea sosului)

Mod de preparare:

Se adauga toate ingredientele (cu exceptia lecitinei) in vasul blenderului si se mixeaza cca 30 secunde, pana se obtine un sos fin si fluid. Se adauga lecitina, se mai mixeaza 10 secunde, dupa care este gata. Se varsa in sosiera si se lasa la odihnit 15 minute, timp in care el se va mai lega (nu va ingrijorati daca nu se ingoara imediat, lecitina lucreaza in timp).

Sos de iaurt cu usturoi reomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2693 viz    0 com
2980 viz    0 com
1456 viz    0 com
4232 viz    0 com
1799 viz    0 com
2222 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014894 (s)