News Flash:

Sos de iaurt cu naut si coriandru

27 Septembrie 2012
2391 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

80 g iaurt grecesc
400 g naut (conserva)
60 ml ulei de masline
1 lingura coriandru
sare

Mod de preparare:

Punem nautul intr-un blender si procesam adaugand o lingura de apa calduta. Turnam uleiul si procesam pana la omogenizare. Punem piureul de naut intr-un bol si-l amestecam cu iaurt, coriandru si sare. Se serveste cu lipie coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare iaurt grecesc naut coriandru sare blender lipie coapta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1835 viz    0 com
2727 viz    0 com
9103 viz    0 com
63908 viz    0 com
1902 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014538 (s)