News Flash:

Savarina

13 Mai 2011
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
Savarina
Ingrediente: 5 linguri cu zahar pudra 5 oua 5 linguri cu pesmet coaja rasa de la o lamaie zeama de lamaie esenta de rom frisca Mod de preparare: 1. Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga coaja de lamaie, zeama de lamaie si pesmetul, iar la urma albusurile batute spuma. 2. Se pune compozitia in forma de savarina si se coace la foc potrivit. 3. Dupa ce e gata, se insiropeaza cu un sirop de zahar, apa si rom. Cand s-a racit, se umple golul cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet grapefruit banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1370 viz    0 com
2109 viz    0 com
1234 viz    0 com
1233 viz    0 com
1847 viz    0 com
1771 viz    0 com
1051 viz    0 com
3711 viz    0 com
1061 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018705 (s)