News Flash:

Sandvis cu cascaval, sunca si masline

14 Martie 2013
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7-8 felii micute cascaval Delaco
1 chifla
2 felii sunca presata
5 masline umplute cu ardei
cateva fasii ardei gras galben
ulei de masline aromat cu ardei iute

Mod de preparare:

Chifla am taiat-o pe jumatate. Am uns fiecare felie cu ulei de masline cu aroma de ardei iute. Pe una dintre felii am pus jumatate din bucatile de cascaval, apoi bucatile de sunca, ardeiul taiat fasii, maslinele, restul de cascaval, iar deasupra am acoperit cu cea de-a doua felie de chifla.
Am dat la cuptor pentru cateva minute, sau mai exact pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.

Sandvis recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval delaco chifla sunca presata sandvis
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2322 viz    1 com
3443 viz    0 com
1336 viz    0 com
2352 viz    0 com
4143 viz    0 com
2614 viz    0 com
2396 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031411 (s)