News Flash:

Salata proaspata de vara cu pui

9 Mai 2011
2377 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata proaspata de vara cu pui
Ingrediente: 2 piept de pui dezosat si fara piele 1 lingurita pudra de curry nu foarte iute 3 linguri ulei de masline 2 linguri chutney de mango ½ lamaie ½ castravete, taiat sticksuri 50g creson (sau rucola) 2 linguri fulgi de migdale prajiti Preparare: 1. Se marineaza pieptul de pui intr-un amestec din praf de curry si 1 lingura de ulei de masline. Se incinge o tigaie de teflon si se pune la prajit puiul, 5-6 minute pe fiecare parte, pana devine auriu si este bine patruns. Se taie apoi in fasii. 2. Se face un sos din restul de ulei, chutney-ul de mango si zeama de lamaie. Intr-un castron mare, se amesteca acest sos cu sticksurile de castravete, cresonul, feliile de pui si cu trei sferturi din fulgii de migdale. Salata obtinuta se imparte pe doua farfurii, se presara cu restul de fulgi de migdale si se savureaza cu paine cu crusta crocanta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete nuci pecan lamaie aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1671 viz    0 com
1348 viz    0 com
1511 viz    0 com
1417 viz    0 com
1287 viz    0 com
1058 viz    0 com
1315 viz    0 com
1125 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016608 (s)